Sådan bruger du madlavningstermometeret med din AEG SensePro® kogeplade

Løsning

AEG SensePro® kogepladen med trådløst madlavningstermometer guider dig gennem madlavningen med forskellige indstillinger og funktioner. Velegnet til forskellige fødevarer og retter.

Første gang du bruger madlavningstermometeret

Inden du bruger madlavningstermometeret første gang, skal du kalibrere det for at sikre nøjagtige temperaturaflæsninger. Følg disse instruktioner for at

kalibrere dit SensePro® madlavningstermometer.

Sådan bruger du madlavningstermometeret

Indsættelse af madlavningstermometeret i maden

Indsæt madlavningstermometeret i maden til mindst minimumsniveaumærket. I væsker nedsænkes madlavningstermometeret 2-5 cm over minimumsniveaumærket for at få de bedste tilberedningsresultater.

Placering af madlavningstermometeret på kogegrej

Placer madlavningstermometeret på kanten af kogegrejet ved hjælp af "krogen" på den nederste del af det sorte håndtag. For at sikre optimal forbindelse mellem kogepladen og madlavningstermometeret placeres madlavningstermometeret tæt på kogepladens midte. Hvis du laver mad på venstre side af kogepladen, skal du placere madlavningstermometeret i en position klokken 1-3. Hvis du laver mad på højre side af kogepladen – placer madlavningstermometeret i en position klokken 9-11.

Kontrol af tilslutningen af madlavningstermometeret

Sådan bruges tilberedningsfunktionerne

Vælg færdige opskrifter og følg trin-for-trin-vejledningen for bøf, lammefilet eller laks. Du kan også bruge tilberedningsfunktioner som Sous Vide, Pan Fry, Termometer og Smeltning.

Steg med automatisk kontrollerede varmeniveauer tilpasset den mad, du laver. Anbefales for at undgå overophedning af mad eller olie.

Sådan gør du
  1. Gå ind i menuen, og vælg Assisteret madlavning > Funktioner > Stegepande.
  2.   Følg instruktionerne på din kogeplade.

Godt at vide

  • Start funktionen, når kogepladen er kold.
  • Brug ikke kogegrej med en prægning i midten af bunden.
  • Vend maden, når den når halvdelen af den ønskede temperatur. Fjern altid madlavningstermometeret, før du vender maden.

Tilbered vakuumpakket mad ved lav temperatur for at bevare vitaminer og bevare smagen. Madlavningstermometeret styrer og vedligeholder temperaturen. Anbefales til en række forskellige retter såsom karry eller bouillabaisse.

Sådan gør du

  1. Placer madlavningstermometeret på kanten af gryden.

2. Gå ind i menuen, og vælg Assisteret madlavning > Kogepladefunktioner > Sous Vide.  

  3. Vælg mellem de foruddefinerede madtyper eller indstil temperatur og tilberedningstid manuelt.

  4.   Følg instruktionerne på din kogeplade.

Godt at vide

  • Funktionen kan kun aktiveres for venstre forreste eller venstre bagerste kogezone.
  • Madlavningstermometeret kontrollerer og holder temperaturen med en nøjagtighed på +/- 1 °C.

Smelt fødevarer. Anbefales til smeltning af chokolade eller smør.

Sådan gør du
1.   Gå ind i menuen, og vælg Funktioner > Smeltning.  
2.   Følg instruktionerne på din kogeplade.  

Godt at vide

  • Det er ikke nødvendigt at bruge madlavningstermometeret til denne funktion.
  • Denne funktion kan bruges med én kogezone ad gangen.

Termometer


For mere information om din specifikke induktionskogeplademodel,

Nu hvor du har lært, hvordan du bruger madlavningstermometeret med din AEG SensePro® kogeplade, vil du måske gerne vide mere om 

se brugsanvisningen.

andre funktioner på din induktionskogeplade.

Var denne artikel hjælpsom?

Tilbehør og reservedele

Find originale reservedele til dine aeg-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.

Til webshop

Find din brugsanvisning

Få hjælp, find instruktioner og anden dokumentation til dit produkt.

Find manualen

Registrer dine produkter

Registrer dine produkter i Myaeg, så har du al information samlet ét sted.

Registrer produkt